• DirectionOpekarniška 15 b, 3000 Celje Email segota.niksa@siol.net Phone 03 492 37 30
 • Takoj iz AC celje center
  Takoj iz AC celje center
 • Dobrodošli
  Dobrodošli
 • Brez čakanja
  Brez čakanja
 • Moderna stavba
  Moderna stavba
 • V Areni Petrol !
  V Areni Petrol !
 • Strokovno osebje
  Strokovno osebje
A A A

 

Pravno obvestilo

Pulmolog Šegota spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k njeni ohranitvi in zaščiti. Pravno obvestilo Vas informira o načinih in možnostih zbiranja podatkov o vas in njihovi uporabi. Pravno obvestilo je berljivo in dostopno na naših spletni strani. S dostopom do strani se strinjate s uporabo strani ter piškotkov.

Podatki na strani 

Podatki, zbrani na naši strani ne bodo, v kakršnikoli obliki, posredovani tretjim osebam in bodo uporabljeni le za namen informacije ,  naročanja in zagotavljanja hitrejših zdravniških storitev ter  so skrbno varovani. 

Piškotki

Piškotek je datoteka z informacijo o vašem obisku na naši spletni strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek, ki po eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi poseg v zasebnost.V vsakem piškotku so osnovni podatki o vašem obisku spletne strani. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici. Piškotke ne posredujemo drugim osebam in ne zbiramo drugih podatkov.

Avtorske pravice 

Pulmolog Šegota dovoljuje uporabo objavljene vsebine le v nekomercialne ali izobraževalne namene.

Pridržki

Pulmolog Šegota ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov in ne prevzema nikakršne odgovornosti v povezavi z škodo nastalo z obiskom strani, za morebitne viruse in napake nastale pri uporabi spleta.